Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) - Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Το ΒΜΕ eClass είναι μια ανεξάρτητη εκπαιδευτική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και δεν είναι συνδεδεμένη με καμία άλλη υπηρεσία (π.χ. δεν έχει καμία σχέση με την Ηλεκτρονική Γραμματεία, ούτε με την εγγραφή ενός φοιτητή στο εξάμηνό του, ούτε με τις δηλώσεις μαθημάτων στη Γραμματεία κ.λπ.).

Για τους διδάσκοντες: Η ενεργοποίηση μαθημάτων στο eClass από τους διδάσκοντες είναι προαιρετική (αλλά πολύ υποβοηθητική για την εκπαιδευτική διαδικασία).

Για τους φοιτητές: Η εγγραφή στα μαθήματα του eClass από τους φοιτητές δεν έχει καμία σχέση με τη δήλωση των μαθημάτων στη Γραμματεία και είναι υποχρεωτική μόνο αν ο διδάσκων το απαιτήσει. Με πρωτοβουλία του διδάσκοντος, το eClass μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο για εκτέλεση πολλών εργασιών από τον φοιτητή χωρίς να είναι ανάγκη να έλθει στο Πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωση με ανακοινώσεις, εγγραφή σε εργαστήρια, λήψη σημειώσεων και παλαιών θεμάτων σε ηλεκτρονική μορφή κλπ.

Ανακοινώσεις

 • - Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 -

  Ενημερώνονται οι φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος ότι η Γραμματεία θα χορηγεί βεβαιώσεις εως και τις 26 Ιουλίου. Μετά την ημερομηνία αυτή, νέες αιτήσεις για βεβαώσεις θα μπορούν να γίνουν τον Σεπτέμβριο.

   

  Η Γραμματεία του Τμήματος

 • - Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 -

  Η υποβολή δηλώσεων μαθημάτων για τους φοιτητές του Τμήματος, παρατείνεται έως και τις 30/6/2019.

   

  Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Κεντρικού Μηχανογραφικού Συστήματος

 • - Παρασκευή, 03 Μαΐου 2019 -

  Οι πρωτοετείς φοιτητές προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο «Φοιτητολόγιο», θα πρέπει:

  Να συνδεθούν στη διεύθυνση http://services.uniwa.gr  συμπληρώνοντας το Username και τον Κωδικό Πρόσβασης που χρησιμοποιούν στην πλατφόρμα «Εύδοξος».

  Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 8
Available on the App Store
Available on the Play Store