Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) - Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα E-CLASS ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗΣ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 -

  Την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 η κα. Irina Tache, επίκουρη καθηγήτρια του Faculty of Automatic Control and Computer Science του Πολυτεχνείου του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας θα πραγματοποιήσει ομιλία με τίτλο ‘Vessels’ segmentation algorithms for medical images’ στην αίθουσα Ν3, 11:00-13:00.
  Η δραστηριότητα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια της διμερούς συμφωνίας του ERASMUS+ μεταξύ του τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και του  Faculty of Automatic Control and Computer Science του Πολυτεχνείου του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας

  Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Απαιτείται εγγραφή. Για εγγραφή συμπληρώστε την φόρμα στην σελίδα https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1uv0j4AWF8HjN0g1HppviU_6GVzt7XCXAheRKe65mLCD82g/viewform?usp=sf_link 

  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 • - Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 -

  Λόγω αναβάθμισης της πλατφόρμας eClass, όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν την ακόλουθη διαδικασία, ώστε να μπορούν να εγγράφονται σε μάθημα του eClass:

  1. Κάνουμε είσοδο στο eClass με τα διαπιστευτήρια μας
  2. Κάνουμε αριστερό κλικ πάνω δεξιά στο όνομα χρήστη
  3. Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέγουμε Το προφίλ μου
  4. Πατάμε το κουμπί Αλλαγή
  5. Κάνουμε κλικ στο πεδίο Κατηγορία
  6. Στο παράθυρο Επιλογή Κατηγορίας επιλέγουμε
   • ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ αν πρόκειται για προπτυχιακό φοιτητή
   • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ αν προκειται για μεταπτυχιακό φοιτητή
  7. Πατάμε το κουμπί Υποβολή
 Συνδεδεμένοι χρήστες: 5
Available on the App Store
Available on the Play Store