Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) - Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Το ΒΜΕ eClass είναι μια ανεξάρτητη εκπαιδευτική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και δεν είναι συνδεδεμένη με καμία άλλη υπηρεσία (π.χ. δεν έχει καμία σχέση με την Ηλεκτρονική Γραμματεία, ούτε με την εγγραφή ενός φοιτητή στο εξάμηνό του, ούτε με τις δηλώσεις μαθημάτων στη Γραμματεία κ.λπ.).

Για τους διδάσκοντες: Η ενεργοποίηση μαθημάτων στο eClass από τους διδάσκοντες είναι προαιρετική (αλλά πολύ υποβοηθητική για την εκπαιδευτική διαδικασία).

Για τους φοιτητές: Η εγγραφή στα μαθήματα του eClass από τους φοιτητές δεν έχει καμία σχέση με τη δήλωση των μαθημάτων στη Γραμματεία και είναι υποχρεωτική μόνο αν ο διδάσκων το απαιτήσει. Με πρωτοβουλία του διδάσκοντος, το eClass μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο για εκτέλεση πολλών εργασιών από τον φοιτητή χωρίς να είναι ανάγκη να έλθει στο Πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωση με ανακοινώσεις, εγγραφή σε εργαστήρια, λήψη σημειώσεων και παλαιών θεμάτων σε ηλεκτρονική μορφή κλπ.

Ανακοινώσεις

 • - Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 -

  Ανακοινώνεται ότι όσοι παρακολουθήσουν τα μαθήματα ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ή/και ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ αυτό το εξάμηνο θα πρέπει να κάνουν εγγραφή αυτή την εβδομάδα σε μία από τις εργαστηριακές ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στα εργαστηριακά μαθήματα και να παρουσιαστούν σε αυτήν την ομάδα την επόμενη εβδομάδα που αρχίζουν τα μαθήματα.

  Όσοι έχουν περάσει το εργαστήριο Βιολογίας στο παλιό πρόγραμμα δεν χρειάζεται να γραφτούν στο εργαστήριο ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ. Είναι το ίδιο εργαστήριο με διαφορετικό τίτλο. Ο βαθμός τους θα μεταφερθεί αυτόματα στο τέλος του εξαμήνου

  Η διδάσκουσα,

  Μαρία Καλλέργη

 • - Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 -

  Ανακοινώνεται ότι η εγγραφή σε εργαστηριακή ομάδα γίνεται από την ιστοσελίδα του μαθήματος στο eClass μέσω του εργαλείου Ομάδες Χρηστών μέχρι και τις 21/2/2020.

  Ο διδάσκων,

  Δ. Κάβουρας

 • - Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 -

  Οι εγγραφές στο εργαστήριο θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας e-class μέχρι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/2/2020, δείτε τη σχετική ανακοίνωση στα (Έγγραφα)

  Ο διδάσκων

  Σπύρος Κωστόπουλος

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 13
Available on the App Store
Available on the Play Store