Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) - Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Το ΒΜΕ eClass είναι μια ανεξάρτητη εκπαιδευτική ηλεκτρονική πλατφόρμα του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και δεν είναι συνδεδεμένη με καμία άλλη υπηρεσία (π.χ. δεν έχει καμία σχέση με την Ηλεκτρονική Γραμματεία, ούτε με την εγγραφή ενός φοιτητή στο εξάμηνό του, ούτε με τις δηλώσεις μαθημάτων στη Γραμματεία κ.λπ.).

Για τους διδάσκοντες: Η ενεργοποίηση μαθημάτων στο eClass από τους διδάσκοντες είναι προαιρετική (αλλά πολύ υποβοηθητική για την εκπαιδευτική διαδικασία).

Για τους φοιτητές: Η εγγραφή στα μαθήματα του eClass από τους φοιτητές δεν έχει καμία σχέση με τη δήλωση των μαθημάτων στη Γραμματεία και είναι υποχρεωτική μόνο αν ο διδάσκων το απαιτήσει. Με πρωτοβουλία του διδάσκοντος, το eClass μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο για εκτέλεση πολλών εργασιών από τον φοιτητή χωρίς να είναι ανάγκη να έλθει στο Πανεπιστήμιο, όπως ενημέρωση με ανακοινώσεις, εγγραφή σε εργαστήρια, λήψη σημειώσεων και παλαιών θεμάτων σε ηλεκτρονική μορφή κλπ.

Ανακοινώσεις

 • - Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 -

  Την επόμενη Δευτέρα 09/12/2019, 12:00-14:00, στην αίθουσα K16.103 (Ν3) θα έχουμε την χαρά να συνομιλήσουμε με τον Χρήστο Τσίγκα, απόφοιτο του τμήματος ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός βιοϊατρικής σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στην Σουηδία και στην Ευρώπη, το Karolinska University Hospital

 • - Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 -

  Προκήρυξη Πρακτικής Άσκησης στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ για το Εαρινό Εξάμηνο 2019-2020 (με δυνατότητα έναρξης από το Μάρτιο 2020)

  Διάρκεια: 2 – 4 μήνες (σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να φθάσει και τους 6 μήνες)

  Υποβολή δικαιολογητικών: στην γραμματεία του τμήματος

  Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών: 12 Νοεμβρίου 2019

  Περισσότερες πληροφορίες: https://erasmus.uniwa.gr/announcements/2i-prokiryxi-theseon-praktikis-askisis-sto-plaisio-toy-programmatos-erasmus-gia-to-ear-exam-ak-etoys-2019-2020/

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 57
Available on the App Store
Available on the Play Store